Tërmet në Shqipëri, ja ku ishte epiqendra dhe sa magnitudë ishte..

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Shqiperia goditet nga termeti, epiqendra dhe magnituda, tundje te lehta termeti jane ndjere sot ne Durres
dhe ne kryesi te qytetit .. Sht.yp.e rek.lam.en dhe le.xo laj.min e plot.e

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone …. Sht.yp.e rek.lam.en dhe le.xo laj.min e plot.e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *