Si Duhet Të Reagoni Në Raste Të,Rmeti. Disa Pika Që Duhet Ti Dini:

Uncategorized

Nëse jetoni në një zonë me aktivitet të lartë sizmik, është mirë që objekte të rënda të mos i vendosni nëpër rafte, apo dollapë, për shkak se mund të bien gjatë lëkundjeve dhe bëhen mjaft të rrezikshme. Gjithashtu mobiliet e rënda duhet të fiksohen në mur pasi mund t’ju bien sipër. lexo.ketu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *