SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!

Uncategorized

SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!SHTËPI NË SHITJE A KA KUSH E BLEN ?!Emri i shtëpisë: Xhenet.Numri i dyerve të saj: Tetë.Çelësi i shtëpisë: Fjala la ilahe il-lallah.Lokacioni: Xheneti më i lartë, Firdeusi.Lloji i ndërtimit: Një qerpiç nga ari dhe një qerpiç nga argjendi.Gjerësia: Sa gjerësia e tokës dhe e qiellit.Çmimi: Të mos i përshkruash Allahut ortak.Koha kur e merr shtëpinë: Ditën e Kiametit.Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *