Një tërmet me fuqi 5.5 ballë dhe me epiqendër ne Mavrovë është ndjer Ne Maqedoni,Kosov dhe Shqiperi.

Uncategorized

Një tërmet me fuqi 5.5 ballë dhe me epiqendër ne Mavrovë është ndjer Ne Maqedoni,Kosov dhe Shqiperi.
Tërmetet janë dëshmitë më të fuqishme, se për sa kohë të shpejtë, mblidhen njerëzit për në Ditën e Llogarisë.
“Ditën kur me ata hapet toka, e ata nguten (për vendtubim), e ai është një tubim i lehtë për Ne.” (( Kaf : 44 ))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *