Në Kosovë propozohet një emër i madh për president të shtetit, ja kush është?

Uncategorized

Posti i presidentit në Kosovë po vazhdon të jetë një prej çështjeve më të diskutuara në vend. Krejt kjo, pasi që pozita dhe opozita assesi nuk po arrijnë dakord rreth një emri se kush duhet të jetë president për 5 vitet e ardhshme.

E, një propozim interesant, ka ardhur nga opinionisti Bit Gecaj, shkruan gazeta “Bota sot”. Ai përmes një shkrimi të publikuar në llogarinë e tij në Facebook, ka propozuar Dom Lush Gjergjin, president të ardhshëm të Kosovës.

Sipas tij, Kosova pa humbur kohë, pa hamendësuar duhet të zgjedh Presidentin e saj unik, më unik në gjithë historinë e saj.

Andaj, ai konsideron se Dom Lush Gjergji, është njeriu i duhur, dhe vendi ka nevojë për të.

Shty pe r3k,lamen dhe shiko Lajmin e Plot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *