Lajmi i Mirë për Qytetarët e Maqedonisë Ja ku mund të Udhëtoni pa Testin,PCR

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Testi i coronavirusit nuk do të jetë më i obligueshëm për të hyrë në Mal të Zi.Ministrja e Shëndetësisë e këtij vendi Jellena Boroviniq Bojoviq, tha se testi nuk do të jetë i nevojshëm as për shtetasit malazezë, as për të huajt.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Boroviniq Bojoviq tha se do të hiqet edhe ndalesa për trafikun midis qyteteve të Malit të Zi, gjatë fundjavave. Sipas saj, lehtësimi i masave është bërë pas përmirësimit të situatës epidemiologjike.

Ajo tha se shkalla e përdorimit të kapaciteteve spitalore aktualisht është rreth 57 për qind, krahasuar me gjysmën e dytë të dhjetorit kur ka qenë 67 për qind. Instituti i Shëndetit Publik në Mal të Zi ka njoftuar të hënën edhe për 388 raste të reja me coronavirus dhe për katër viktima.

Numri i përgjithshëm i rasteve aktive në këtë vend me mbi 620,000 banorë, aktualisht është 9,595.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *