Ky ështe Shpërblim Në Ditën E Kijametit I Atyre Që Din Përmendësh Sure Nga Kurani..!

Uncategorized

Ky ështe Shpërblim Në Ditën E Kijametit I Atyre Që Din Përmendësh Sure Nga Kurani..!

Ja çfarë fiton ditën e gjykimit ai që di përmendsh sure nga Kurani (VIDEO).Hoxha i nderuar Bedri Lika në këtë video sekuencë tregon se çfarë fiton ditën e gjykimit ai që di përmendsh sure nga Kurani.

Bedri Lika lindi në Shkup 21/02/1980Shkollen fillore kam kry ne shkup viti 1995, pastaj shkollen e mesme ne medresen Isa Beu 1998/99, pastaj nje vite kam qen ne egjipt dhe deshti Allahu ne vitin 2001/2002 u pranova ne medine ne fakultetin e sheriatit ne universitetin islamik dhe ne 2006/2007 mbarova fakultetin, specializimin ne degen e filozofis kam kry ne universitetin shtetror te tetoves.

Dy vite kam punu si eduketor ne medresen isa beu dhe momentalisht jam si hatib-ligjerues ne xhamin fet-ha efendi ne lagjen e butel 2 Shkup perkthime te librave nuk kam por kam disa recenzime.
Vazhdoni leximin ne kete link me poshte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *