Kancelarja Merkel merr vendimin e madh sot! Ja cfarë po ndodhe

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Qeveria federale gjermane ka arritur një marrëveshje me 16 landet e pavarura për të zgjeruar karantinën deri në 31 janar. Sipas te dhenave vendimi final pritet të zyrtarizohet ditën e nesërme nga kancelarja Angela Merkel.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Vendimi është kërkuar me forcë veçanërisht nga disa rajone të rëndësishme si Baviera, Saksonia dhe Turingia Që regjistrojnë një rritje domethënëse të rasteve me kor-onavir-us.

Në një vend që tashmë ka kaluar 1 milion e 700 mijë rastet dhe 35 mijë vik/ timat. Ndërkohë, sipas autoriteteve shëndetësore gjermane.

Rikthimi i nxënësve në bankat e shkollës cilësohet si një ngjarje që “nuk parashikohet në një të ardhme të afërt”, sipas te dhenave te fundit,shkruan ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *