Ja Keshilla e virologut te njohur Gjerman për tu ruajtur nga infekktimi me Ko.vi.d…(Foto)

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Virologgu më i njohur në Gjermani, ChristianDrosten, dha një keshille se si duhet të sillemi gjate kesaj periudhe te pa ndemise. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Në një intervistë virologu u shpreh: “Më e mira është që të sillemi sikur jemi me ko vi d dhe të bëjmë të pamundurën për të shmangur që të përhapim sëmun/djen.

Ose mund të bëjmë të kundërtën: të sillemi sikur të gjithë e kanë viruusin dhe ne duhet të mbrojmë veten”.Sipas tij, nuk pritet normalizim i situatës në periudhën afatshkurtër: “Mendoj se vetëm nga vera e ardhshme mund të shohim përmirësim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *