Ja cili Shtet vendosi për t’a larguar orën policore gjatë Festave

Uncategorized

Ja cili Shtet vendosi për t’a larguar orën policore gjatë Festave. Ministria e Shëndetësisë së Malit të Zi ka shfuqizuar orën policore nga ora 22:00- 05:00 deri në mëngjes gjatë festave të ardhshme dhe Vitit të Ri.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Sipas vendimit të ri të kësaj ministrie, shtetrrethimi shfuqizohet nga ora 22:00 më 24 dhjetor deri në 05:00 të mëngjesit më 25 dhjetor.

Nga ora 22:00 e datës 31 dhjetor deri në 05:00 të mëngjesit të 2 janarit 2021 dhe nga ora 22:00 e 5 janarit deri në 05:00 të mëngjesit të 7 janarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *