I kërkoi të dilte jashtë shtëpisë se ishte inf ektuar me Covid, burri dh.unon për v.dekje 57-vjeçaren

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Një shofer autobusi rra hu për vd.ekje gruan e tij, kur ajo i kërkoi që të qëndrojë jashtë shtëpisë pasi që infektuar me coronavirus.

Hussein Egal, 66-vjeç, mb yti gruan e tij 57-vjeçe Maryan Ismail në apartamentin e tyre në Edmonton në veri të Londrës, gjatë izolimit të prillit të vitit të kaluar. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Në seancën gjyqësore është bërë e ditur se su.lmuesi kishte përdorur mjete të ndryshme të forta për ta go ditur gruan – përfshirë këmbët e tavolinë, shkallë dhe shu fra tjera.

E Egal ka pranuar se e ka mb ytur, por ka refuzuar kategorikisht se e kishte bërë me qëllim. Ismail që punonte si pastruese në një shkollë, ishte gjetur pjesërisht e zh veshur në dysheme dhe e mbuluar në gj.ak.

Ekipi i forenzikës ka konstatuar se janë identifikuar 68 p.lagë të ndryshme në të gjitha pjesët e trupit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *