EXCLUSIVE/ Sllovenia merr Vendimin e Papritur për Bllokim të ri të Vendit, Ja Detajet…

Uncategorized

Qeveria sllovene vendosi sot të zgjasë me një javë të gjitha masat kryesore të bllokimit, duke përfshirë ndalimin e tubimeve, shkollimin në klasë, lëvizjen midis komunave dhe shtetrrethimin 21:00 – 06:00. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Transporti publik do të mbetet i mbyllur dhe regjimi aktual i vënies së maskave,

I cili përfshin përdorimn e maskave në mjediset e ​​jashtme, do të qëndrojnë në fuqi për të paktën dy javë të tjera.

“Qeveria do të miratojë një plan për një lehtësim të masave javën e ardhshme”, tha zëdhënësi i qeverisë, Jelko Kacin, për shtypin.

Gjithashtu, Kacin përmendi lehtësira të mundshme në lidhje me shërbimet ndaj individëve, si hapjen e parukeritë dhe qendrave të estetikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *