Edhe Kroacia merr vendimin e ri për Udhëtimet, Prej tani do te…

Uncategorized

Edhe Kroacia i ka pezulluar fluturimet nga Britania e Madhe në tokën e saj për shkak të koro navir usit të ri që u zbulua në Britani një mutacion i ko vi d.
Sht.yp.e rek.lam.en dhe vaz.hdo le.xo laj.min e plot.

“Duke pasur parasysh gjetjet e reja mbi përhapjen më të shpejtë të ko vi d në Mbretërinë e Bashkuar, Kroacia, Si një masë paraprake.

Do të pezullojë përkohësisht trafikkun ajror të pasagjerëve nga Britania e Madhe për 48 orë Derisa të specifikohet informacioni mbi një lloj të ri të mundshëm të vir usit.

Prioritet është mbrojtja e shëndetit të qytetarëve.” deklaroi ai, keto jane detajet e dhena dhe me te fundit,transmeton ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *