Dhëndrri Ia Puthë Këmbët Nënës Së Tij Në Dasmë, Por Në Fund Ndodh Diçka E Papritur

Uncategorized

Një video e cila po shpërndahet në Facebook, tregon një moment prekës.Aty shihet se si dhëndri e merr nënën e tij dhe fillon të vallëzoj-Para se ta përfundon ai gjunjëzohet dhe e puthë nënën e tij në këmbë dhe duar.
Video është duke marr hov të jash tëzak onshëm në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *