Çfarë I Ndodhë Trupit Kur Thua ALLAH (VIDEO)…

Uncategorized

çfarë i ndodhë trupit kur thua ALLAH (VIDEO)…Shiko çfarë i ndodhë trupit kur thua ALLAH (VIDEO)…Doktori nga gjakova Ali Iljazi tregon se çfarë i ndodh trupit tuaj në momentin qe thoni Allah..Doktori i mirenjohur shqiptare, ne fomre shkencore tregon ne menyre me te detajuar se cfare ndohe dhe si ndjehet trupi kur shqipton emrin Allah,emer i Krijuesit emer qe njeherit eshte me i lehti edhe ne shqiptim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *