Babai shqiptar e ka larë me lot spitalin/ Ju lutem o shqiptarë më ndihmoni të shpëtoj vajzën e kam vetëm 3 vjec

Uncategorized

Sibora është një vajzë 3-vjeçare e cila është dia gn osti kuar me leu cemi aku te. Sot babai i saj, Mikal Muça, bën një apel për ndihmë, për të kuruar vogëlushen e tij.

Ai thotë, se vajza e tij, ka rreth 1 muaj e gjysmë e shtruar në spitalin e pediatrisë në Tiranë, por mjekët nuk i kanë dhënë shpresë për jetën. Në këto kushte duhet ta dërgojë vajzën në Itali, për një kurim që zgjat rreth 2 vite. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Për kurimin e vajzës do e ndihmojë një shoqatë me emrin Shqiponja, por ai kërkon ndihmë, pasi nuk ka me çfarë të jetojë gjatë këtyre dy viteve atje, pasi ka dhe një vajzë të vogël 4 muajshe.

“Përshëndetje të gjithëve, jam Mikal Muça, banoj në Durrës. Kam gocën shtruar prej një muaji e gjysmë në spitalin e Tiranës tek pediatria e cila pas analizave rezultoi me le ucemi ak ute. Vajza është 3 vjeçe e gjysmë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *