Zvicër/ Këto Janë Ndryshimet E Reja Që Do Të Ndodhin Prej 1 JANARIT…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Nga hyrja prioritare për automjetet e emergjencës te sistemi i bashkimit në autostrada, kjo është ajo që duhet të dini për ligjin e ri zviceran
Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Duke filluar nga dita e parë e vitit 2021, shoferët zviceranë, çiklistët dhe këmbësorët do të duhet të ndjekin disa rregulla të reja. Ja çfarë duhet të dini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *