Zogu Ju Afrua Femijes, Do Habiteni Se Cfare Ndodh Pastaj.. (VIDEO)

Kuriozitet

Sot do t’ju tregojmë një video të një të porsalinduri që takon një nga anëtarët e familjes. Në kundërshtim me atë që mund të mendoni, nuk është vëllai i madh apo motra e vogël …

Në fakt, është një zog: papagalli i dashur i familjes! Ndërsa foshnja është shtrirë në heshtje dhe i qetë, zogu i vogël i afrohet. Me zë të ëmbël, ai fillon të këndojë për fëmijën.

https://www.dailymotion.com/video/x6kmgzz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *