Zi/ Humb Jetën Nga Koronavirusi Politikani Shqiptar, La Pas Tre Vajza

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Ish ministri i Trasporteve ka humbur bete jën nga koronavirusi ditën e sotme. Virusi i pabesë i ka marrë jetën Ilir Matajt. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Ish ministri i Trasporteve ka humbur bete jën nga koronavirusi ditën e sotme. Virusi i pabesë i ka marrë jetën Ilir Matajt.

Mësohet se Mataj po luf tonte me vivrusin e rre zikshëm prej 22 dhjetorit, ndërsa nuk ka mundur të fitojë be tejën. Ai ishte babai i tre vajzave dhe njihej si një person intelektual dhe një prind i shkëlqyer.

Mataj ishte presidenti i Shoqatës së Transportuesve Ndërkombëtarë Rrugor “Analtir”. Në vendin tonë vazhdon të rritet numri i të infektuarve dhe përsonat që nuk ia dalin dot të fitojnë luf tën me covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *