Zi Dhe Lot! Humb Jetën Papritur I Riu Shqiptar Në Zvicër: E Zeza Nënë I Iku Në Lule Të Moshës!

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Ka ndërruar jetë papritur në Zvicër i riu nga Prizreni, Edon Badalli.

Ndërron jetë papritur në Zvicër, i riu nga Kosova – Lajmin e ka k onfirmuar shoku i tij, përmes një postimi në Fa cebook.

“Me dh imbje më të thellë e më të madhe po i shkruaj këto v argje që më dalin nga shp írti. Ia kushtoj shokut, mikut, e vëllait tim Edon Badalli. U nda nga jeta shumë para kohe duke na lanë të gjithëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *