Zbulohet Mi.Steri I Trekëndëshit Të Bermudeve! E Pa.Zakontë Çfarë Zbuluan Shkencëtarët (Foto)

Kuriozitet

Zbulohet mi.steri i Trekëndëshit të Bermudeve! E pa.zakontë çfarë zbuluan shkencëtarët.. Sipas Channel Science, ka të ngjarë që më në fund është gjetur një zgjidhje për mi ste rin që fshihet pas Trekëndëshit të Bermudës, një vend ku qindra avionë dhe anije thuhet se janë zhd uk ur nën kushte të pa shpjegueshme.Meteorologët kanë supozuar se këto re veprojnë si “bo mb a ajrore”.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo shi,ko vid.eon e plo.te

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *