Vogëlushja dëgjon zërin e nënës së saj e cila s’jeton më, reagimi i saj të shkul zemrën (Video)

Kuriozitet

Kjo video është bërë hit në internet dhe nuk ka person që e ka ndje kur dhe nuk është emocionuar fort.
Para se të vd iste nëna e vogëlushes, babai i saj kishte incizuar zërin e saj për ta ruajtur për vajzën.

Dhe kur vajza mbushi dy vjeçe, i ati vendosi t’ja tregojë.
Reagimi i saj prekës të kë put shpirtin. Shikoni videon për ta besuar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *