Vjen lajmi shum i pritur nga Gjermania per Kosoven dhe qytetaret , Ja cfare ndodhi

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Derisa numri i infek timeve me vi rus ka rene ne Gjermani dhe ne shume pjese te botes qeveria gjermane ka lehtesuar masat per udhetime ne disa vende.

Gjermania e ka ndryshuar listen e vendeve me rrez/ikshmeri te larte ku Kosova, Maqedonia e Veriut, Serbia, Mali Zi dhe disa shtete tjera nuk bejne pjese me ne kete liste ashtu siç ishte me pare.

Te gjithe mergimtaret se eshte larguar karanttina per udhetaret nga Kosova, Maqedonia e Veriut, Serbia, Mali Zi dhe disa shtete tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *