Vjen Lajmi I Fundit/Behuni Gati, Javën Që Vjen Mbyllet Vendi

Uncategorized

Ndersa e paralajmeruan se kjo jave eshte vendimtare dhe do te kete masa shtese nese shifrat do te rriten, mesohet se Komiteti teknik i ekspertëve po diskuton mundësinë e aplikimit të masave të tjera kufizuese për të frenuar përhapjen e virusit.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do..

Burime pranë tyre bëjnë të ditur se ndër propozimet e hedhura nga ekspertët janë, mbyllja më herët se ora 22:00 e mbrëmjes e të gjitha aktiviteteve, ndalimi i festimeve në grup për fundvit si dhe zgjatja e pushimeve dimërore për institucionet arsimore.Disa propozime janë që shkollat të mbyllen fundjavën e ardhshme për të rifilluar, më 11 janar.Megjithatë, çdo vendim që do të dalë nga komiteti do të bëhet publik në fillim të javës që vjen./A2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *