Video Tri,Shtuese – D,Ënimi I Zotit Është I Rënd (Kijamet) ᴴᴰ

Uncategorized

Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës,Video Tris,htuese – Dën,imi I Zotit Është I Rënd (Kijamet) ᴴᴰ(VIDEO)-Ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë.,shperndajeni qe te perfitojne edhe te tjeret,Allahu ju shperblefte,..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *