(Video Që Ta Ngroh Zemrën) Rrënjët Nuk Harrohen, Pas 130 Vitesh Në Turqi Pasardhësit Kthehen Në Shqipëri: Duam Të Gjejmë Të Afërmit Tanë!

Kuriozitet

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..Shty,pe rek.lam.en me posh.te dhe shi,ko vid.eon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *