Versioni i ri i Ko vi d, Befasuese ja Çfarë u zbulua në avionin që vinte nga Britania

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Versioni i ri i Ko vi d, Befasuese ja Çfarë u zbulua në avionin që vinte nga Britania. Mutacioni i ri i ko vi d, duket se ka mbërritur edhe në Greqi.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Katër raste të reja me mutacioninn janë zbuluar një avion që vinte nga Britania në drejtim të Greqisë, pas testteve që iu dorëzuan pasagjerëve.

Konkretisht, 6 pasagjerë të fluturimit u testtuan p0zitivishtt dhe pas një prove m”lekulare u zbulua se 4 prej tyre ishin inf-ektuar me mutaci”nin e vi-rusit, dhe të gjithë do të qëndrojnë në karanttinë, shkruajnë mediat greke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *