Vendos Kamera Për Të Kuptuar Se Çfare Ndodh Në Dhomë, Veprimi I Gjyshes Lë Pa Fjalë Nipin…

Uncategorized

Një video e shpërndarë në Facebook nga një djale i ri është bërë virale nga reagimi i gjyshes sapo nipin e saj e zë gjumi.të dy në një dhomë, nipi shtrihet në divan dhe e zë gjumi, fill pas kësaj gjyshja ngrihet dhe e mbulon. Por, duke qenë se divani është i ngushtë, gjyshja kujdeset që i nipi ose jorgani të mos i bjerë në tokë duke i vendosur afër edhe dy tavolina të vogla.

Sigurisht që i riu ka qenë koshient për dashurinë e gjyshes, por gjithçka e ka filmuar për ta shpërndarë me të tjerët si një mesazh: duajini gjyshet!Nuk dihet me saktësi se ku është filmuar videoja, por një gjë është e sigurtë, kjo video të gjithëve na sjell ndërmend një fragment dashurie nga gjyshja jonë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *