Vendim I Ri Nga GJERMANIA Për Mërgimtarët Që Duan Të Vijnë Në Vendlindje…

Uncategorized

Shteti Gjerman ka vendosur rregulla të reja për qytetarët që duan të vijnë për pushime në Vendlindje.Ambassada në Gjermani njoftoi të premten se qytetarët që kthehen nga Kosova, duhet të izolohen për 10 ditë si dhe para udhëtimit duhet të bëjnë regjistrimin elektronik.“Me rastin e hyrjes në Gjermani – me aeroplan, apo nëpërmjet rrugëve tokësore me autobus ose veturë private –
Vazhdoni leximin ne kete link me poshte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *