Vajza Qa,Nte Pa Pushim, Por Kur E Dërguan Te Mjeku, Zbul,Uan Diçka Tme.Rruese

Kuriozitet

Ajo është 1 vit e gjysmë, e shëndetshme në pamje të parë, por nuk pushon së qari.Katër, pesë, deri në gjashtë orë në ditë, mamaja përpiqet të qetësojë vajzën e saj.Por asgjë nuk e ndihmon.Vogëlushja ref uzon ushqimin dhe pijen.Në fund, mamaja det yro het dhe e dërgon fëmijën në urgj en cën e një s pitali në Nju Xhersi, SHBA.Mjekët duhet të sqarojnë shumë gjëra.Mamaja mendon se mund të jetë infe ks ion i veshit të mesëm, pasi vajza ka pasur p robl eme në të shkuarën.Por pacientja e vogël nuk ka temperaturë, duke e rrëzuar mundësinë e in feks ionit.Frymëmarrja e saj është normale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *