Vajza E Fut Gjarperin Ne Hunde Dhe E Nxjerr Nga Goja, I Tme.Rron Te Pranishmit (VIDEO)

Kuriozitet

Një garuese e O ver The Ed ge përpiqet te beje nje veprim qe mund te jete vde.kjepr.ures. Ajo e fu t një gjarpër nga hunda e saj dhe e nxjerr atë nga goja e saj. Kjo bëri një grua të re te thy ej rekordin e parë me këtë qe e arriti qe në përpjekjen e parë te saj.
Sht,yp.e rek,lam.en dhe shf,aq.et video..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *