Uji del papritur në rrugë dhe merr para makinat

Kuriozitet

Mediat e huaja kanë publikuar disa momente dra mat ike, kur erërat e forta nxjerrin dallgët e mëdha të detit në një rrugë në Kinë, duke marrë përpara të gjitha makinat.

Videoja që është bërë virale shfaq dallgët masive duke u për plas ur në mjete të ndryshme motorike në pjesën lindore të Kinës, më saktësisht në qytetin Hangzhou.

Si rezultat i motit eks trem dhe erërave të forta janë dëm tuar shtatë makina, e ky fe nomen i rr allë natyrorë po ndodhën në kohën kur Azia është përfshirë nga një stuhi e fuqishme.

Megjithatë për fat të mirë asnjëri nga shoferët apo pasagjerët nuk kanë pës uar lë ndim e, pavarësisht se në pamje të parë duken sikur automjetet “zh du ken” nga dallgët që i go da sin fuqishëm.

Më poshtë pamjet:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *