U Ndalën Dhe E Shikonin Me Habi Se Çfarë Po Bënte Ky Njeri Në Këtë Urë Të Rrez Ikshme

Kuriozitet

U Ndalën Dhe E Shikonin Me Habi Se Çfarë Po Bënte Ky Njeri Në Këtë Urë Të Rrez Ikshme

Ekziston një urë e xhamit në malin e Tainmenit në Kinë, me një lartësi të jashtëzakonshme.
Mediat raportojnë se një numër i madh i vizitorëve kanë qenë kureshtarë për të kaluar nëpër këtë rrugë, e cila të ngjallë frikë.

Kjo urë është e gjatë 430 metra dhe mban mbi 800 njerëz, në kanionin e madh të Zhagziazie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *