TRI PERIUDHAT E JETËS QË TË BËJNË TË QESHËSH

Uncategorized

TRI PERIUDHAT E JETËS QË TË BËJNË TË QESHËSH.Tri periudha të jetës të bëjnë të qeshësh:1. Periudha e rinisë:E posedon kohën + fuqinë, mirëpo, jo edhe pasurinë.2. Periudha e angazhimit dhe e punës:E posedon pasurinë + fuqinë, mirëpo, jo edhe kohën.3. Periudha e pleqërisë:E posedon kohën + pasurinë, mirëpo, jo edhe fuqinë.Kjo është jeta. Kur të jep diçka, merr nga ti diçka tjetër.Nga arabishtja: Irfan JAHIU (Secili nga ne do te kaloje ne keto periudha pa dyshim por lusim Zotin e Gjithesise qe te kalojme ashtu si Ai eshte i kenaqur me ne).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *