Tri Gjerat Qe Nuk I Ke Ditur!

Uncategorized

Tri gjerat qe nuk i ke ditur.Tri gjëra duhet të përmbahen: Gjuha, shpirti dhe nervat!Tri gjëra duhet të mbrohen: Feja, nderi dhe vatani!Tri gjëra duhet të lirohemi nga to: Lajkatimi, thashethemet dhe shpërdorimi!Tri gjëra duhet të largohen: Zilia, sherri dhe tallja e tepërt!Tri gjëra janë të mrekullueshme: Dashuria, heshtja dhe falja!Tri gjëra janë të domosdoshme: Vd’ekja, ajri dhe uji!Vazhdoni leximin ne kete Foto me poshte

Tri gjëra janë të qortuara: Gënjeshtra, budallallëku dhe mendjemadhësia!Tri gjëra janë të dashura: Devotshmëria, çiltërsia dhe trimëria!Tri gjëra janë të shkëlqyera: Besnikëria, sinqeriteti dhe përpjekja!Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *