Tra/gjedi e rëndë/ Këngëtarja e dashur për të gjithë ne v.ritet nga burri, e kishte futur në banjë dhe…k.rimi h.orror

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Një ngjarje tejet e rëndë ka ndodhur në Itali, ku këngëtarja e njohur Piera Napoli, është gjetur e vd ekur në tualetin e banesës së saj në Palermo.
Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

32-vjeçarja është vr arë bar.ba.risht nga bashkëshorti i saj, Salvatore Baglione, 37 vjeç, i cili u paraqit në polici për të njoftuar kr.imin e tm.errshëm që kishte kryer.

Çifti ka tre fëmijë, ndërsa 37-vjeçari u arr estua menjëherë për ngjarjen. /7news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *