Tjetër skà ndal, arr estohen 3 infermiere pasi u kapën duke dhu nuar, mall kuar dhe lënë pa ushqim pacientët me Covid

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Një ngjarje e rë.ndë është zbuluar nga agjentët e Guardia di Finanza në Savona, ndërsa sipas mediave vendase, kanë arr estuar tre shtetase italiane, punonjëse sociale në Varazze. Ato janë vënë në pra.nga për ke.qtrajtim dhe dh.unë ndaj pacientëve, ndërkohë që këta të fundit ishin prekur nga Covid-19.

He timet përfunduan falë kamerave të vendosura në disa dhoma. Ato kanë dhu nuar pacientët në forma të ndryshme, i kanë g.oditur me shu plaka, fy erje, kë.rcënime dhe m.allkime. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Të moshuarit e pafuqishëm u kër.cënuan gjithashtu se do të mbeteshin pa ushqim, madje edhe se do të lidheshin në shtrat ose do të rri.heshin, vetëm për shkak se kishin kërkuar ndihmë.

Pamjet u bënë publike pas ska.ndalit të djeshëm në Britaninë e Madhe ku një punonjëse e kujdesit shëndetësor abu.zonte me një pensioniste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *