Thuhej Se Greqia Do Të Нaрte Кufirin/ Vjen Lajmi I Keq: Nuk Do Të Ketë Нaрje Deri Më…

Uncategorized

Greqia nuk ka ha pur kufitjë sot me Shqipërinë. U përfol se kufijtë tokësorë me Shqipërinë do të hapen nga Greqia, për kundër vendimi të BE por nuk ndodhi.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Ishte zv.ministri grek i Mbrojtjes Civile Nikos Hardalias, i cili dha urdhërin që të mos hap eshin kufijtë me Shqipërinë për shkak të rasteve të shtuara me CO VID-19.

Nga guvernatori i Epirit, rajoni i cili kuf izohet me Shqipërinë, pati një plan për hapjen e kufijve tokësorë, saktësisht me Kakavijen, Mertzianin dhe Mavromatioun, në portin e Janinë dhe të Igumenicës, duke vendosur për udhëtarët nga Shqipëria kabinete speciale kontrolli.

Ky propozim u hodh poshtë dhe tashmë kufiri greko- shqiptar, mbetet i mb yllur nga Shqipëria për në Greqi, ndërkohë në kahun e kundërt, lejohen udhëtarët nga Greqia për në Shqipëri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *