SUBHANALLAH : NJË I SHURDHËR E DEGJON EZANIN PER HERE TE PARE NE JETE! [EMOCIONALE -VIDEO ]

Uncategorized

SUBHANALLAH :NJË I SHURDHËR E DEGJON EZANIN PER HERE TE PARE NE JETE! [EMOCIONALE]. Interesante se si ne nje ordinance private shqiptare dikun , nje te shurdheri doktori me njerin ja vendosin ne veshe pajisjen per degjimin e zerit dhe pastaj njeri nga te pranishmit ju afrohet afer dhe i kendon ezanin ne veshin e tij dhe reafgimi i tije eshte interesante (Allahut i takon falenderimi qe na ka dhene degjimin shikimin dhe gjithqka ELHAMDULILAH)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *