Skandaloze, ja çka ka ndodhur ne Maqedoni(FOTO)

Uncategorized

Një skandal i vërtetë në këtë kohë pandemie ku Covid-19 ka kapluar me valën e dytë të tij mijra njerëz në Maqedoninë e Veriut vetura e ndihmëa së shpejtë me targa të Delvçevës përdoret për transport të luleve!

Fotografite e plasura në rrjet kan bërë bujë dhe kan revoltuar qytetarët!

Në këto ditë të vështira për qytetarët e Maqedonisë ky veprim ka bërë edhe më shumë që të humbet besimi në këtë sistem. ..Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do te shikosh Fotografit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *