SKANDAL/ Mbajti Nënën të Vdеkur në Banesë për 6 Vjet që t’ia merrte Pensionin…

Uncategorized

Policia ka arrestuar një burrë 67 vjeç, i cili mbajti trupin e nënës së tij të pajete në apartament për disa vjet. Trupi i gruas 96 vjeçare u gjet nga policia në një apartament në zonën e Lubjanës, Slloveni… Zhdukja e saj ishte raportuar nga të afërmit e tjerë. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

67 vjeçari e kishte mbajtur trupin e nënës së tij për vite të tëra, me qëllimin që ta gëzojë pensionin e saj. Nga hetimet e para dyshohet se gruaja kishte humbur jeten që 6 vite dhe u mbajt e mbyllur në një dhomë.

Policia deklaron se ky njeri dyshohet për ngjarjen e p ë r d h o s j e s së një trupi , nduke shkaktuar humbjen e jetes duke lënë pas dore një person dhe duke mashtruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *