Simptomat E Virusit Të Ri, Nëse Keni Këto Shenja Izolohuni Menjëherë Në Shtëpi

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Një nga ekspertët kryesorë të koronavirusit në Britaninë e Madhe ka paralajmëruar se ka edhe gjashtë simptoma të tjera të lidhura me sëmundjen, të cilat njerëzit duhet t’i kenë parasysh.

Ai tha që njerëzit nuk duhet të përqendrohen vetëm në tre simptomat kryesore domethënë një kollë, një temperaturë dhe një humbje të shqisës së shijes. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Profesor Tim Spector tha se simptoma të tjera që mund të tregojnë praninë e Covid-19 përfshijnë:Dhi,mbje koke-Lodhja-Diarre-Dhimbje muskulore-Kapërcimi i vakteve-Konfuzion-Profesori ka shpjeguar se me përhapjen e ko ronavirusit të ri, njerëzit duhet të jenë më të vetëdijshëm për të kuptuar nëse janë të infektuar, pa e përhapur atë tek njerëzit e tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *