Shqipëria me masa të reja të lëvizjes nga e mërkura

Lajme

Një ndër vendimet e fundit të Komitetit të ekspertëve për pandeminë e COVID-19 është që do të kufizohet lëvizja.Komitetit Teknik i Ekspertëve nisur nga numri i lartë i të prekurve me COVID-19 në vend vendosi që të kufizojë lëvizjen 22:00 deri në 6:00 të mëngjesit, duke nisur nga e mërkura, më 11 nëntor 2020 .Shtype reklamen dhe vazh.do lexo lajmin e plo.te me poshte ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *