SHIKOJENI: Foshnja e varur pas celularit, zbulon të vërtetën e hidhur të njerëzimit

Kuriozitet

Duhet ta shikoni këtë video!
Kjo foshnje është më pak se 1 vjeç dhe tashmë di të ne rvo zohet shumë, çdo herë që celulari i merret nga dora.

Siç mund ta shihni në video, gjithçka që nëna duhet të bëjë për ta ndalur pikëllimin e foshnjës është t’ia kthejë celularin prapa.
Nëse keni nevojë të qeshni kjo video është më e mira për ju, por ne mendojmë se kjo video tregon edhe një të vërtetë të hidhur të njerëzimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *