“Seriozisht e keni ju”/ Trazira në studio, Sindi çohet dhe kërkon të godasë Mevlanin

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Një koment i Julit që nuk u prit aspak mirë nga Sindi , bëri që kjo e fundit të shpërthejë në studio dhe madje u largua.
//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

E gjitha nisi, kur Mevlani ndërhyri në komentin që Juliani po bënte për atë që tha, duke thënë se ishte kompliment.

Mevlani: Nuk tha ndonjë gjë, se kompliment ishte

Sindi: Seriozisht e keni ju, mjaft tani boll!
Menjëherë më pas Sindi çohet dhe kërkon të godasë Mevlanin, por aty ndërhyjnë të gjithë konkurrentët duke bërë që më pas ajo ta lërë studion. /7news Shty,pe rek.lam.en per ta shikuar videon e plo.te..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *