Rrenqethëse…. Karroca E Bebës Nisen Në Drejtim Të Trenit Dhe Go.Di.Tet Me Shpejtësi Të Madhe… Nëna Kapë Kokën Dhe… VIDEO

Uncategorized

Rrenqethëse…. Karroca e bebës nisen në drejtim të trenit dhe go.di.tet me shpejtësi të madhe… Nëna kapë kokën dhe… VIDEO
Nena thot se nuk do t’i a fali vetes per veprimin qe ka bere se si e ka lene karrocen vetem duke shikuar diqka tjeter shikoni pamjet ! Shty,pe rek,lam.en dhe shi ko vide,on..

shiko ketu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *