Restorantet Fillojnë Me Punë ?! Ja Çfarë Pritet Të Ndodhë Me Dasmat ..

Uncategorized

Dasmat nuk kanë të ndalur edhe pse janë të ndaluara me vendim të qeverisë me qëllim mbrojtjen e popullatës nga virusi korona. Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski thotë se nuk ka ditë që policia nuk intervenon në prishjen e dasmave…Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Si dhe manifestimeve tjera familjare që rrezikojnë shëndetit e të pranishmëve në to.Pasi ishin ndaluar në restorante, familjarë të shumtë kanë gjetura mënyra tjera të mbajtjes së dasmave, kryesisht në shtëpi private, që po ashtu janë të ndaluara me vendim të qeverisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *