Rama thotë se nga 7 Janari në Shqipëri do të ndodhë kjo..

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Një tjeter lajm i rendesishem per ate qe pritet te ndodhe ne Shqiperi sa i perket pand emise.Ne stadiumin “Air Albania” do të vendosen të gjitha ekipet që do të bëjnë vak sinimet.Lajmin e bëri me dije kryeministri Edi Rama i cili tha se projekti do të jetë gati në javën e parë të janarit.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

“Shumë shpejt do t’ju imunizojmë”, iu drejtua Rama mjekëve e infermierëve teksa ishte i pranishëm në spit alin Inf./ ektiv,ditorja.

“Me ministren kemi filluar të adaptojmë një projekt tek stadiumi “Air Albania” për të vendosur ekipet që do bëjnë vak sinimin. Sepse në mjediset e hapura është më mirë.

Po bëjmë një projekt shumë të bukur dhe do jetë gati në fillim të janarit dhe shumë shpejt do tju imuniizojmë juve dhe pastaj hap pas hapi”, tha Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *