Qen ishe dhe Qen ke me mbetë – Tregim për të mar mësim…!

Uncategorized

Qen ishe dhe Qen ke me mbetë!

Vazhdojmë me publikimin e ngjarjeve dhe tregimeve nga historia e bujshme Islame me qëllim motivimin e rinisë për të levizur, tregimi i radhës titullohet

“Qen ishe dhe Qen ke me mbetë!“

Tregimin e tregon hoxha i nderuar Bekir Halimi, për ta dëgjuar klikoni më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *