Qante Gjatë Natës, Prindërit Bëjnë Zbulimin E Tme.Rrshëm Ndaj Vogëlushit 2-Vjeçar

Kuriozitet

Flinte qetësisht në krevatin e tij kur i ndodhi e pa pritura. Një fëmijë vetëm 2 vjeç u dërgua me urgj en cë në sp ital.pasi u su lmu a nga një gja rpë r kobra në një fshat të shtetit të Perak, në gadishullin e Malaça në Malajzi, natën mes të hënës dhe të martës.

Babai tregoi për mediat vendase se u kthye në shtëpi shumë vonë prej punës, kur dëgjoi djalin duke qa rë. Burrë e grua u ngritën nga shtrati dhe te ntuan që ta qetësonin, por vogëlushi nuk ndalonte së qa ri.

Gjithçka deri kur vunë re g j ak në dorën e majtë të vogëlushit dhe dy vri ma. Bëhej fjalë për një kaf sh im gja rpr i kobra, kështu që e çuan me urg jencë në sp ital. Gjatë rrugës dora ju bë blu dhe trupi po i dob ësohej. Fatmirësisht mjekët arritën ta shpëtonin në kohë. Ndërkohë autoritetet po kërkojnë nëpër fshat për të kapur zvarranikun e rrez iks hëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *